Pomagajmo dvojčicama Agati in Veri

Dvojčici Agata in Vera sta leto dni stari deklici iz Žalca. Obe sta razvojno zaostali in imata težke zdravstvene težave ter zahtevno nego pri hranjenju, higieni in spanju. Pogosto sta v bolnišnici zaradi epileptičnih napadov. V celoti sta odvisni od pomoči staršev.

Družina ima povečane stroške zaradi skrbi za deklici pri doplačevanju terapij in preureditvi bivališča zaradi nege gibalno oviranih otrok. Potrebujejo tudi prilagojeno vozilo za deklici, zato starši za pomoč pri nakupu vozila prosijo nas.

Za pomoč pri nakupu prilagojenega vozila za Agato in Vero lahko nakažete finančna sredstva na humanitarni TRR RKS – OZ Žalec: SI56 6100 0002 7180 620, sklic: SI00 26, namen: Pomoč Agati in Veri, koda: CHAR, ali pošljete sporočilo SMS s ključno besedo DAM5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za pomoč pri nakupu prilagojenega vozila za Agato in Vero.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, T-2 in A1. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani https://zalec.ozrk.si/.

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.