Pomagajmo Bonu

Pomoč za malega borca Bona

Bono Pančur iz Latkove vasi je star 18 mesecev. Od rojstva mora obiskovati zdravnike. Že pred rojstvom so mu diagnosticirali napako na srčku. Po zelo napornem porodu so ga odpeljali na intenzivno nego. Zdravniki so ugotovili, da ima cisto v glavici, ki je pri porodu začela krvaveti, napako na srčku, vendar zaradi nje ni v nevarnosti, ima zelo hude težave na področju senzorne integracije, imel je tudi zelo velik kavernom v spinalnem kanalu. 

Lahko bi se zgodilo, da zaradi tega ne bi nikoli hodil, toda na Univerzitetni kliniki za otroško in mladostniško medicino v Nemčiji so kavernom pred dobrim mesecem uspešno odstranili in napovedali, da so za Bona še vse poti odprte ob rednih in strnjenih terapijah.

Mami Kristina in ati Sergej malega Bona vsak dan vozita na terapije na dodatne samoplačniške terapije, ki so zelo drage, Bonu pa pripomorejo, da bo lahko hodil in se igral kot drugi otroci. Mami Kristina z Bonom izvaja terapije tudi doma, celo do 4 ure na dan.

Zaradi težav senzorne integracije  Bono ne more samostojno sedeti , po podlagi pa se odriva z rokami. Ima težave s hranjenjem;  prehranjuje se lahko le z določeno hrano, večino hrane zavrača.

Računi za dodatne terapije in pripomočke za izvedbo terapij so zelo visoki, zato posameznike in podjetja prosimo, da darujete finančna sredstva, da bo imel Bono lepo otroštvo in nadaljnje življenje.

 

Finančna sredstva za dodatne terapije in pripomočke za izvedbo terapij za Bona zbira Rdeči križ Slovenije  –  Območno združenje Žalec:

koda namena: CHAR

namen: Pomoč Bono

TRR: SI56 1010 0005 5598 261

referenca/sklic: SI00 2020-2020

naziv: RKS – OZ Žalec, Hmeljarska ulica 3, 3310 Žalec

 

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo BONO5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za zbiranje sredstev za dodatne terapije in pripomočke za izvedbo terapij ter morebitne dodatne operacije za rehabilitacijo dečka Bona.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, T-2 in A1.

Mobilni operaterji Telekom Slovenije, Telemach, T-2 in A1 se odpovedujejo vsem zbranim sredstvom in jih v celoti nakažejo organizatorju RKS – OZ Žalec, ki vsa prejeta sredstva v celoti nameni plačilu računov za Bonovo rehabilitacijo.

O višini zbranih finančnih sredstev in poteku humanitarne akcije vas bomo seznanjali preko naše spletne- in facebook strani.

 

Iskrena hvala za vaše finančne prispevke!

 

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija:

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.