Mladi ambasadorji prve pomoči so v spodbudo vsem mladim

Vse, kar delajo, delajo #izsrca. Tudi letos so zmagali na regijskem preverjanju.

Vsem mladim, ki počenjajo neumnosti, sporočajo:

Vsem mladim, ki počenjajo neumnosti, sporočajo: "Preusmerite misli v plemenita dejanja!"

Brina Pajer, Naja Škrabar, Tina Udrih, Jera Sedminek, Milijan Matić in Brin Kunstelj iz Osnovne šole Šempeter v Savinjski dolini nam vsem dokazujejo, da lahko le skupaj s plemenitimi dejanji dosežejo vse, kajti vse, kar delajo, delajo iz srca. V veliko pomoč jim je prizadevna mentorica Božena Svet, ki si, tako kot naši mladi junaki, prizadeva, da bi znali pomagati, ko bo potrebno.

Potem, ko so lani zmagali na državnem preverjanju usposobljenosti OŠ ekip prve pomoči v Kopru, letos nadgrajujejo znanje, ki ga imajo po besedah našega predavatelja prve pomoči Roka Repasa že zelo veliko.

»Moramo in želimo si vaditi!«, so rekli mentorici Boženi Svet, ki je bila znova pripravljena prostovoljno, s pomočjo naših predavateljev prve pomoči Roka Repasa, Nataše Krajnc Zakrajšek, Cvetke Grm in Martine Lesjak Povše, vaditi z njimi v popoldanskih urah.

Pokal, ki so ga prejeli, za osvojeno 1. mesto na 17. regijskem preverjanju usposobljenosti OŠ ekip prve pomoči, v OŠ Mozirje, 5. maja, bo znova krasil mesto ob ostalih pokalih v OŠ Šempeter v Savinjski dolini.

Naši mladi ambasadorji prve pomoči se že pripravljajo na državno preverjanje, ki bo v Kopru, v soboto, 13. maja.

 

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.