Izvolili smo novi podpredsednico in članico območnega odbora

V začetku aprila lani se je poslovil naš dolgoletni podpredsednik Janez Meglič, zaradi česar smo na letošnjem Zboru članov, ki je bil pretekli ponedeljek, na izrednih volitvah, izvolili novo podpredsednico.

To funkcijo bo do konca mandata 2021- 2025 opravljala Katja Slamnik iz Levca, tudi podpredsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Petrovče-Levec, ki je bila članica območnega odbora v dveh preteklih mandatih. Naša članica in prostovoljka je od leta 2014. Redno sodeluje na akcijah Drobtinica, organizira srečanja starejših v Levcu in je aktivna v območnem odboru.

Nova članica območnega odbora je postala Albina Fijavž iz Kasaz, predsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Liboje, ki organizacijo vodi od leta 2014. S prostovoljkami organizira meritve krvnih vrednosti, obiskuje starejše in na različne načine pomaga socialno ogroženim. Od lani je krvodajalka.

Zbor članov je potrdil poročilo o delu, finančno poročilo in poročilo nadzornega odbora za lansko leto ter plan dela za letošnje leto. Zbora članov so se udeležili tudi podžupanja Občine Vransko Kristina Reberšek, podžupanja Občine Braslovče mag. Urška Hozjan in podžupan Občine Žalec Roman Virant.

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.