Vbracije so bile namenjene Roku

Njegova velika želja je bila, da bi se udeležil koncerta hip hop glasbe

Rok na koncertu Vibing 4 Rok.

Rok na koncertu Vibing 4 Rok.

Organizator Študentski klub Žalec, v soorganizaciji ŠMRKL-a Šešče in Mladinskega centra Žalec, je dobrodelni koncert poimenoval Vibing 4 Rok. Koncert je bil na terasi pred Mladinskim centrom Žalec, v soboto, 27. maja. Hip hop glasbeniki so se odpovedali honorarjem, obiskovalci pa so darovali prostovoljne prispevke za dodatne terapije Roku Seidlu.

Pobudnik koncerta je bil Študentski klub Žalec. Predsednik Andraž Čehovin ocenjuje, da je ob vibracijah uživalo najmanj 350 obiskovalcev, večinoma mladih, ki so prišli podpret Roka pri njegovi veliki želji, da bi enkrat morda lahko znova stal na nogah. Zanj so zbrali 2.295,61 evra.

Na koncertu so nastopili hip hop glasbeniki: Nel Haris, Labagra, Markan, DWON, Žare, Emkej, Cyam, Mrigo, Studio kamnik, Eko, Murat, Triiiple, Alpadino, Dnevna soba, Joe Joe, Turtle, Nikolovski, Kuna, ter rockerji: ANJ in PAMŽI.

Rok Seidl je 22-letni fant iz Pongraca. Pri 17-ih letih se je hudo poškodoval v  prometni nesreči. Že nekaj let je na invalidskem vozičku. Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec vodi akcijo zbiranja finančnih sredstev za nakup prilagojenega vozila in dodatne fizioterapije. Od 9. februarja do 31. maja so podjetja in posamezniki Roku donirali 86.467,37 evra, skupaj z zbranimi sredstvi na sobotnem koncertu.

Rok se vsem darovalcem iskreno zahvaljuje!

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.