Pomagajmo poplavljenim v Občini Žalec

Letošnja ujma - nevihte in zadnje poplave - je prizadela tudi prebivalce Občine Žalec - krajane Petrovč in Vrbja ter dela Žalca. Na Občini Žalec zaključujejo popise škode, na Rdečem križu Slovenije - Območnem združenju Žalec smo že pomagali prizadetim z nujnimi stvarmi, predvidoma sredi septembra bodo tisti, ki so prijavili škodo pri nas, prejeli tudi izplačila na transakcijske račune.

Z Občino Žalec se zavedamo, da bodo imeli prizadeti v poplavi še veliko stroškov s popravili in obnovo domov, zato jim želimo pomagati. Naredimo to skupaj. Prosimo vas, da pošljete sporočilo SMS s ključno besedo ZALEC10 na 1919 in prispevali boste 10 eur za pomoč poplavljenim v Občini Žalec pri obnovi stanovanj.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, T-2 in A1. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani https://zalec.ozrk.si. 

Finančna sredstva lahko nakažete tudi na humanitarni račun SI56 6100 0002 7180 620, sklic: SI00 23, koda: CHAR, namen: Pomoč UJMA 2023.

Hvala vam!

Nazaj
©2024 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.